Salon der Levenskunst

Hugo Van Verdegem

“Een vlinder verschijnt maar pas na een transformatieproces.”

 

Zo ontpopte zich Hugo na enkele decennia levenservaringen tot Rust- & Vreugdebrenger/Healer én werkt nu tenvolle als een hart(s)gedragen bewustzijns- therapeut*.

Van opleiding is hij psycholoog.

In de loop der jaren werd hij een energiecoach – expert om energieverlies & tekort in de aura op te sporen én te behandelen.

Daarnaast weet hij als geen ander hoe mensen via emoties een neerwaarts leven kunnen leiden soms met uitputting of chronische ziektes tot gevolg.

Als emoconist kan hij negatieve emoties die vaak in het onderbewustzijn sluimeren – ompolen tot positief omgaan met emoties als angst, woede, ontbering, onkunde, kwelling, melancolie, twijfel, stress enz…

Alles in onze maatschappij is aan het veranderen en zeker in onze relaties. Het mannelijke en vrouwelijke in ons is in voortdurende evolutie.

Zelfliefde, zelfkennis is een noodzaak geworden.

Maar naast gewone intelligentie is er ook empathie, emotionele, erotische en spirituele intelligentie nodig om oude obstakels, blokkades, oude mannelijke en vrouwelijke wonden te transformeren tot een leven van verbinding, eenheid, harmonie en bewustzijn. Het is mogelijk in deze tijd om oud lijden te transformeren de energieeën zijn immers voorradig. Op een plek in het buitenland zoals Magnot du Chagnot (Salon der levenskunst) kan dit makkelijker gebeuren dan in uw eigen milieu.

Als hart(s)gedragen bewustzijns-therapeut* weet hij mensen aan te sporen én op te tillen tot individuen die durven leven vanuit hun hart en buik te samen met een hogere wijsheid die ons leidt op onze levenspad.

www.hugovanverdegem.be

2 CD’s zijn verschenen van hem met meditatieve teksten met rustgevende muziek: ‘Vreugdevolle Vrede’ en ‘In Verbinding kom je verder’ (in het thema Liefde en Relaties – vrouwelijke en mannelijke wonden helen)

*Wat is een hart(s)gedragen therapeut? : “In volwassen readers, therapeuten en begeleiders is van nature al een steeds groter wordende harmonie tussen mannelijk en vrouwelijk. Zij functioneren op een hartgedragen niveau, en dan werken de mannelijke en vrouwelijke aspecten op een bijna vanzelfsprekende manier samen” (Pamela Kribbe in haar boek – ‘De Verboden Vrouw’ spreekt.)

Een nieuw initiatief van Hugo Van Verdegem in 2019 is de oprichting van de Warmteclub ‘Herberg van het Hart.