Salon der Levenskunst

Eventlocatie

Een unieke locatie voor het geven van seminaries, trainingen, workshops en onvergetelijke feesten!

Verras je vrienden om ongedwongen samen te zijn als je iets bijzonders te vieren hebt. Feeeriek kader voor een onvergetelijk trouwfeest.

Ongedwongen genieten tijdens een groots familiefeest. Voor groepen van ongeveer 6 tot 20 personen kan je het Manoir afhuren in zijn totaliteit. Indien gewenst verzorgen wij de catering zodat je helemaal kan ontspannen en genieten. Je kan ook kiezen om zelf te koken in overleg met ons.

Het manoir beschikt over 12 slaapplaatsen, verdeeld over 5 ruime kamers.

Er is de mogelijkheid een extra éénpersoonskamer bij te huren, alsook kinderbedjes. Een extra slaapzaal voor maximaal 8 personen is mogelijk.

Voor informatie neem vrijblijvend contact op met Gisele Lievens.

Passieweek

Van 18 tot en met 26 juli 2015 vond de Passieweek plaats op onze locatie. Workshops lichaamswerk, dans en klank stonden op het menu. Daarnaast was er een open-space waarin ieder zijn passie kon delen. Hier ziet u een aantal sfeerimpressies van dit geslaagde evenement.

Heeft u een origineel idee voor een ééndags of meerdaags evenement en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie neem vrijblijvend contact op met Gisele Lievens.

Kasteelfeest

In juli 2016 vond er een trouwfeest plaats in een romantische kasteelsfeer. Het feest vond meerdere dagen plaats en diverse gasten bleven overnachten. Hier ziet u een aantal sfeerimpressies van deze onvergetelijke dagen.

Bent u op zoek naar een sfeervolle, romantische trouwlocatie neem vrijblijvend contact op met Gisele Lievens.