Salon der Levenskunst

Massage

De kunst van het aanraken: respect, liefde, aandacht en toewijding.

“Our body is precious.  It is our vehicle for awakening.  Treat it with care.”

Buddha  

prijzen massages zie bij energetische rozenmassage

Toon prijzen

Energetische rozenmassage

Deze massage brengt je tot diepe fysieke, emotionele en mentale ontspanning,
waardoor blokkades worden losgelaten en je energie vrijer kan stromen.

De massage is als een ritueel met een opeenvolging van handelingen die je steeds dieper in jezelf brengen met respect voor je eigen grenzen.

De zachte sensatie van rozenolie met zijn heerlijke geur, de intieme sfeer die ik creeer, maken dat je heerlijk kan genieten en weer kan thuiskomen in je lijf!

Duur en bijdrage

  • € 60,- per 1 uur
  • € 75,- per 1:15 uur
  • €90,- per 1:30 uur

“Our body is precious.  It is our vehicle for awakening.  Treat it with care.”

– Buddha

Tantrische massage

“Often the hands will solve a mystery that the intellect has struggled with in vain.”

– Carl G. Jung

Deze massage is gericht op het opwekken van energie die dan via de adem rondgeleid wordt in het lichaam en voor diepe ervaringen zorgt. Een tantrische massage is een energetisch en sacraal gebeuren. Het is een ontdekkingsreis in jezelf in een respectvol en veilig kader.

Hoewel je volledig naakt bent en genietend, is deze massage niet op opwinding gericht en vinden er geen seksuele handelingen plaats!

Tantrische massage is een massage van het volledige lichaam, met inbegrip van de geslachtsdelen; wat binnen het domein van tantra LINGAM -Sanskriet voor Staf van Licht -genoemd wordt voor de man en YONI- Sanskriet voor bron

Yoni en lingam zijn delen van ons lichaam die vaak ontkend, miskend en misbruikt zijn, waar veel taboe, schuld en schaamte rond hangt.

Door liefdevolle aanraking in respect voor jouw grens, kunnen deze delen weer in je lichaam geïntegreerd worden. 

Duur en bijdrage:

  • € 180,- per 2 uur

Voor wie er een weg in wenst te gaan, voorzie ik een reeks van 3 tantramassages, met een maximum tussentijd van 3 weken tussen twee massages. Dan komt het op € 150,- per keer

De eerste 2 keren betaal je € 180,- , de derde keer € 90,-. 

Procedure tantrische massage

Een intake gesprek voorafgaand aan deze massagevorm is vereist om te evalueren of deze vorm op dit moment passend is voor jou. Samen bespreken we je motivatie, je fysieke, emotionele en psychische klachten, je energiebeheer, je levensstijl, je verwachtingen.

Ik behoud me voor om ook cliënten te weigeren indien ik de aanvraag als ongepast ervaar.

Duur intake

  • € 60,- per uur

Mogelijke effecten van deze twee massagevormen

gevoel van zachtheid en sensualiteit, meer in contact met je lichaam, meer in je hart aanwezig, liefdevol naar jezelf, vibrerend in elke cel, allerlei emoties kunnen aangeraakt zijn, één in jezelf, volledig ontspannen, een orgastisch gevoel, gevoel van verbondenheid met alles om je heen.

Context tantrische massage – tantra

Tantra is een bewustzijnspad en een vorm van levenskunst; het integreert alle aspecten van de menselijke ervaring.

Tantra brengt verbinding tussen seksualiteit, intimiteit, sensualiteit en spiritualiteit, brengt hart, hoofd, lichaam en ziel in dialoog. het eert de mens als geheel met al zijn kwetsbaarheid, zijn passies en emoties.

Voorloper van het hindoeïsme en het boeddhisme, dateert Tantra van meer dan 6000 jaar uit de Dravidische cultuur, bloeiende in de Indus Vallei. Tot op heden staat tantra voor een levenshouding die je opent voor de diepere betekenis van het leven.