Salon der Levenskunst

Psychotherapie

Het is niet ongewoon dat je op een bepaald moment in je leven niet goed weet hoe het nu verder moet… Een intake-gesprek maakt helder wat jou beweegt om in begeleiding te komen.

Ik stem me energetisch op jou af zodat de rode draad die doorheen je leven loopt zich langzaamaan ontvouwt. Vanaf dan kunnen we samen op pad!

prijzen per sessie: 1 u 15′:  75 euro  –   1 u 30′: 90 euro

Toon prijzen

Zoals een zijdeworm heb je je in een cocon ingesponnen. Wie zal je redden? Breek zelf uit je cocon en treed naar buiten als een mooie vlinder, als vrije ziel.

– Swami Vivekananda

Basisvisie van waaruit ik werk is Interactionele Vorming, een eigentijdse vorm van integratieve psychotherapie. Er is niet één benadering, weg of aanpak die voor iedereen werkt, want ieder mens is uniek! De verscheidenheid aan opleidingen die me gevormd hebben, maken dat ik die werkvorm aanreik die jou op dat moment het best dient.

De sessies werken in op verschillende niveaus: het mentale, emotionele, fysieke en zieleniveau. Immers je bent als mens pas heel als hoofd, hart, lichaam en ziel met elkaar in verbinding zijn. Kiezen om hier in begeleiding te komen is een radicale daad van voor jezelf opkomen. Specialisaties: traumaverwerking, seksualiteitsproblematieken en relatietherapie.

Voor uitgebreide info en lectuur kijk op rag-ma.be.

Recensies

Dit weektraject was écht een persoonlijke verrijking!

De moeilijke momenten werden rustig en met volle vertrouwen door Gisèle begeleid. Haar warme en liefdevolle aanwezigheid vormden de basis waarbij ik tot innerlijke rust kwam.

Ik vond het verfrissend om de impact van  de verschillende werkvormen te ervaren: het maakte dat ik  telkens weer op een andere manier kon voelen wat er op dat moment aandacht vroeg in mijn lichaam.

Het was een intense, waardevolle reis die me bracht tot  bij de puurheid van mezelf.

Blij!

 

Ann, januari 2017

Ann

De week in Frankrijk is voor ons als koppel een process geweest van herbronning en verinnerlijking. De omgeving van de Manoir du Chagnot straalt een enorme rust uit. Onder veilige en begeleiding van Gisèle hebben we meer inzicht gekregen in een zoektocht wat ‘wezenlijk is’.

Het was een stilstaan bij onze vaste patronen waarbij we een andere kijk gekregen hebben op elkaar. Afwisseling van stille meditatie en energieke, leuke yoga sessies verruimen het beeld van jezelf en de ander. Het was leuk om na de soms confronterende oefeningen samen een lekker avondmaal te bereiden en volledig tot rust te komen.

Els en Peter

In een prachtig kader van uitgestrekte landschappen kwam ik tot rust en genoot van de stilte. Verwend met heerlijk eten, geserveerd door een aangename gastvrouw in een oud landhuis, het voelt als thuiskomen. Naast het warme onthaal en een grote gastvrijheid heb ik ook genoten van de respectvolle en professionele begeleiding. Gisèle was steeds aanwezig in waarachtige liefde en wérkelijke aandacht.

Een mooie combinatie van lekker eten, stilte, rust, herbronnen en gezelligheid  en dit allemaal omringd door de natuur.

A